17 Ekim 2011 Pazartesi

HAFTA SONU: ADANA’DA BİR KEBAPÇI


Cuma günü sevgili kocacığım görevde olduğundan Cumartesi sabahı geldi. Ben de ona çok sevdiği yağlı gözlemelerden yaptım ve böyle bir sofra hazırladım. Canım sevgilim geldi ve güzel bir kahvaltıyla güne başladık.



Bir de bu aralar hafta sonlarımızın büyük bir kısmı bebek odası için halı ve gardolap aramakla geçiyor. Bu hafta birkaç model beğendik gibi ama hala tam karar vermiş değiliz. Bu gezmeler esnasında acıktık, bu hafta da kebap yemeye karar verdik ve Kebapçı Şeyhmus’a gittik. Adana’ya ilk geldiğimde sevgili kocacığım bana güzel bir Adana kebabı yedirmek için kebabı güzel olan bir yer var ama sen orayı beğenmezsin, çok salaş bir yer demişti. Ben de merak ettim ve gittik. Gerçekten kebabını çok beğendim. Adana’da bulunduğumuz 2,5 yıl içerisinde denemediğimiz kebapçı az kalmıştır sanırım ama oranın kebabının lezzeti bir başka. Mekan olarak maalesef pek de iyi bir yer değil. Çakmak Caddesi civarında  sokak ortasında masalar falan :) ama kebabının lezzeti gerçekten çok nefis. Yolunuz düşerse denemenizi tavsiye ederim.

7 yorum:

  1. Ellerine sağlık canım,nefis gözüküyor.Bu arada yağlı gözlemeye biz ''bezdirme'' deriz :) Bizim büyüklerde çok yapar ama ben henüz hiç denemedim..

    YanıtlaSil
  2. valla sizdeki bu gayrete hayranımm. hem hamile olup hem de hiç üşenmeden böyle cici sofralar kuruyosunuz... sizin eşiniz şanslı gruptan:))

    YanıtlaSil
  3. Adana kebaplarını Adana'da yemek gerek ama maalesef hep istememe rağmen pek şansım yok :(( sizlere afiyetler olsun.
    Yağlamalar nefis görünüyor ve tabi hamilelik sanırım artık yolun yareısını geçtik...Merakla beklemekteyiz şimdiden kutlarım....

    YanıtlaSil
  4. Kahvaltı sofran yine pek güzel,ellerine sağlık.

    Adı geçen kebapçı daha önce çalıştığım dersaheneye yakındı,zaman zaman iş çıkışı uğrardık.Yeri biraz daha düzgün olsa biraz daha sık giderdim sanırım,evime çok uzak ama kebapları leziz;)

    YanıtlaSil
  5. Aktuelmoda: Canım benim, teşekkür ederim. Sen de gayet güzel yapabilirsin şekerim, o marifet fazlasıyla var sende ;)

    marifetsende: Ne kadar naziksiniz, çok teşekkür ederim.

    Yıldız: Çok teşekkür ederim, evet son 99 gün :) Önemli olan da bundan sonrası galiba. Teşekkür ederim ilginize. Sevgilerimle..

    cingifilli: Canım benim, teşekkür ederim. Bence de canım, mekandan kaybediyorlar sanki biraz.

    YanıtlaSil
  6. merhabalar
    bende ilk kebabımı orada yemiştim görünüş itibari ile çok şık bir yer değil ama denilenler gibi lezzet süper ötesi özellikle o bakır taslarda gelen ve minik kaşığı ile içilen ayranına bayılmıştım.
    bu arada bloğunuz çok güzel özellikle bebek hazırlıklarınız kapı tutacaklarına bayıldım bende hemen yapıcam inşallah.bebeğinizide sağlıkla kucağınıza almanız dileklerimle sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba
    Çok teşekkür ederim güzel dileklerinize, memnun oldum ben de, sevgilerimle..

    YanıtlaSil