24 Ekim 2011 Pazartesi

27. HAFTA VE YENİ MAKİNEMDEN YENİ FOTOĞRAFLAR

Bu hafta itibariyle 27. haftamda olup, artık üçüncü trimester’e giriyorum, yani son üç ay. Bundan sonrasında daha zor bir dönemin beni beklediğini ve doğumun yaklaştığını düşünerek heyecanım daha da artıyor sanki :) Ve bu hafta sonu itibariyle bebek alışverişimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Uzun araştırmalar sonunda sanırım bütün eksikleri tamamladık. Ve işte güneşli ve güzel bir hafta sonunda sevgili kocacığımın yorumuyla çekilen fotoğraflarımla ben…









Son günlerde ülke gündemine bomba gibi düşen olaylara fazlasıyla üzüldük, şehitlerimizin yakınlarına, zamanında Adapazarı depremini de yaşamış biri olarak, deprem bölgesindeki insanlara sabırlar diliyorum…

8 yorum:

  1. Daha hamile kalmadan ben doğumdan korkuyorum, az kalmış olması hissi kalbimi küt küt çarptırıyor :))

    Sana bol bol sabırlar ve hayırlı doğumlar diliyorum, bu arada maaşallah formunda hiçbir değişiklik yok, fıstık gibisin :))

    YanıtlaSil
  2. ceren hnma aynen katılıyorum... form süper... inşallah bebekte sağlıcakla dünyaya gelir... ALLAH yardımcınız olur inş..

    YanıtlaSil
  3. uuuuuuuuuuuuuuu zaman nasılda geçti fundacım bebeğini sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın dilerim neredeyse kilo almamışsın gibi duruyo fotolar :)

    YanıtlaSil
  4. Hamilelik çok yakışmış zaten güzel bir hanımken hem hamile hem güzel olabilen bir hanım olunabileceğinin en güzel örneği oldunuz benim için... Allah hayırlı, sorunsuz, sağlıklı doğumlar nasip etsin.

    YanıtlaSil
  5. CeReN: Canım, çok naziksin, teşekkür ederim..

    marifetsende: Çok teşekkür ederim, inşallah..

    annesininoglusu: Teşekkür ederim :)

    *!*vanilya's: Canım, teşekkür ederim çok incesin. Güzel dileklerine ayrıca teşekkür ederim..

    AtolyeKedi: Ne kadar naziksiniz,çok teşekkür ederim, amin, inşallah..

    YanıtlaSil
  6. biz de 27.haftadayız :) son iki ay pek bi eğlenceli idi,inşallah sonuna kadar böyle devam eder,senin için de :))

    YanıtlaSil
  7. Öyle mii :) Bence de canım, bundan sonrası da öyle olur inşallah :)

    YanıtlaSil