20 Eylül 2012 Perşembe

JEAN ELBİSE


İki yıl önce Zara’dan aldığım bir elbise bu. Geçen yıl hamile olunca giyememiştim, yaz geçmeden bu yıl giyebildim nihayet. Sevdiğim bir model aslında çok da rahat. İçindeki siyah elbise de en sevdiğim kurtarıcılarımdan, straplez model bir astar. Saçlarımı da evden çıkarken açık bıraktım, ilerleyen saatlerde sıcağa dayanamayıp klasik topuzuma geri döndüm ;)



6 yorum:

  1. Elbise çok güzel, ben de çok seviyorum doğrusu Jean elbiseleri.. Hakikatten kurtarıcı tarzda bir elbise, hem rahat bir modele benziyor hem de her dem şık olmak isteyenler için biçilmiş kaftan..

    YanıtlaSil
  2. arman'ın doğumundan itibaren blogunu tesadüfen bulmam sonucu takip ediyorum.bi çok konuda şeyler öğrendim.teşekkür ederim.saçların topuzken ayrı yaştasın açıkken apayrı bi yaştasın!gözlerime inanamadım.çok tatlı olmuşsun :) biliyorum sıcaklarda açık saç hiç çekilmiyor ama saçını arada bi açarsan çok sevinirim.(o zaman kendime daha yakın hissettiğimi fark ettim.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, faydalı olabildiysem ne mutlu. Öyle mi, saçlarım konusunda bu tarz yorumlar çok alıyorum aslında, bu da aklımda olsun ;)

      Sil
  3. ayaklarınızdaki ojenin rengine bayıldım. çok yakışmış ayrıca :)

    YanıtlaSil