4 Şubat 2013 Pazartesi

HAFTA SONU: ESKİŞEHİR GEZİSİ


Hafta sonları eşimin yanımıza gelmesiyle günlerimiz daha da güzelleşiyor. İki güne ne sığdıracağımı şaşırıyorum. Bu hafta sonu da havanın sıcaklığını fırsat bilip bir Eskişehir gezisi yaptık.

"Eşimle tanıştığımız yer olması sebebiyle Eskişehir’in yeri bizde bir başka. O yüzden memlekete her geldiğimizde mutlaka bir Eskişehir turu yapıp anılarımızı yad ediyoruz :)"

Sabah kahvaltısı için, öğrencilik dönemimde sıkça gittiğimiz, Park Kumpir’e gittik. Adalar’da, Porsuk Nehri manzaralı bir mekan.


Adalar, Doktorlar Caddesi civarında biraz gezdik,



Espark Avm’ye gittik. Biraz da alışveriş sonrasında, tavsiye üzerine Bağlar’da bulunan Namlı Otel’in Restoran bölümünde, Balaban Kebabı yedik. İskender Kebabı’nın köfteyle yapılmış şekli sanki. Fena sayılmaz ama bir daha tercih eder miyim? Hayır :) Ama buranın menüdeki kahvaltısı nefis görünüyordu, bir dahaki ilk fırsatta denemek istiyorum.



İkimiz olsak bu kadar gezi bir şey değil de Arman artık çok hareketli, sürekli etrafı karıştırmak istediğinden onu eğlendirme çabaları yoruyor gerçekten.

Bu hafta sonu yine biraz özlem gidermeyle, biraz gezmelerle, tatlı bir yorgunlukla, birazcık da oburlukla geçti…

18 yorum:

  1. gelmişken şelale park,sazovaya v ekent parkada gitmenizi öneririm :)

    YanıtlaSil
  2. bayıldım fotoraflara...ve eskişehiri çok özlediğimi farkettim bende orda okudum:)teşekkürler,sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Eşim Eskişehirli, ve Ankara'da oturmamıza rağmen Eskişehir'e gittiğimizde daha çok geziyoruz.. Tramvayla ordan oraya gitmek çok kolay bir kere, çarşısı çok güzel.. Ben de Şelale Park'ta serpme kahvaltı tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşaması kolay bir şehir Eskişehir.. Bunu da not alıyorum ;)

      Sil
  4. şehrimizi beğendiğinize çok sevindim sizi misafir etmekten mutluluk duyarım

    YanıtlaSil
  5. Merhaba. Her fotografta yaptıgınız topuz çok hoşuma gidiyor. ;Ayrı bir postta bunu anlatmanız mümkün mü acaba? Şimdiden teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Bu konuda çok yorum alıyorum, yapmaya çalışacağım ;)

      Sil
  6. gömlek sana çok yakışmış ve paşa kocaman olmuş cidden Maşallah çok yakışıklı:)

    YanıtlaSil
  7. haftasonu kaçamakları insana çok iyi geliyor:)

    YanıtlaSil
  8. Eskişehir benim ikinci memleketim. Üniversitede oradaydım ve çoook güzel günler geçirdim. Fotoğraflarla özlemimi giderdin biraz. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  9. ben de bir kongre için gitmiştim Eskişehir'e, o kahvaltı tabağının aynısından yemiştim, bir de balaban köftesi tabi, güzel yer Eskişehir.

    YanıtlaSil
  10. acaba bende yıllar sonra oğlum kucağımda eskişehire haftasonu gelip bu cümleleri yazının en başındaki ikinci satır cümlesini :) kurabilicek miyim inşallah. eskişehir güzeldir hemde çok güzeldir:)

    YanıtlaSil