17 Haziran 2014 Salı

HAFTA SONU: AİLECE BİR ARADA


Pazar günü, uzun zamandır ailece geçirdiğimiz en güzel günlerden biriydi benim için. Bütün aile toplanıp yıllardır gittiğimiz, yeşilliğine, temiz havasına, ortamının güzelliğine hayran olduğumuz Kemaliye’deki Yıldırım Alabalık’a gittik. Böyle yeşilliğe, doğal güzelliğe hasret olduğumuzdan sanırım böyle yerlerde ben ayrıca mutlu oluyorum, çocukların rahatlığı, mutluluğu ise görülmeye değer inanın…

Hepimiz bir aradaydık o gün, babalar günüydü malum, benim babacığım yanımdaydı da Arman’ım babasından ayrıydı bir tek içimi burkan bu oldu. (Canım sevgilim, bu ayın sonuna kadar da gelemeyecekmiş, inşallah bir dahaki aya sarkmaz diyorum artık…) Ama dedesiyle, dayısıyla, kuzenleriyle bir aradaydı en azından.



Abim de en az çocuklar kadar eğlenmiş görüldüğü üzere...



Bahçenin bir köşesine gelenler için çilek ekmişler, Arman’ı oradan toplayamadık zaten yaklaşık bir kilo çilek yemiştir herhalde.



Yemek faslına geçince; balıklar fazlasıyla taze, hemen gözünüzün önünde tutuluyor. Buğulama (babamın favorisi), kızartma ve kiremitte mantarlı-kaşarlı (bu da benim favorim) çeşitleri var. Üzerine bir demlik çay, bol bol da temiz hava var burada ;)








Bu güzellik de abiciğimin çok tatlı eşi, yanındaki de ananem… Bir tek annem gözden kaçmış, bu yazımı görmez inşallah :))



Ve son olarak benim çay keyiflerim…



6 yorum:

  1. güzel bir gün olmuş, mekanı not alıyorum... :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel insanın sevdikleriyle geçirdiği günler.Armanda sende ne güzel gülmüşsün öyle,ikinizinde yüzünüzden gülücük eksik olmasın.Önceleri eşinin tayini çıkmış zannettim.Ama bu ayrılığın işi gereği olduğunu okuyunca senin adına sevindim.Gerçi işinin biraz uzadığını yazmışsın.İnşallah eşinde beklediğinden çok daha önce gelir.Tez zamanda kavuşmanız dileğimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tatlısınız, çok teşekkür ederim =)) İnşallah..

      Sil
  3. Funda Hanim blogunuzu yeni kesfettim. Hersey süper. Bende Adanaliyim. Bu gittiginiz ekan tam olrak nerde bilmek istedim. Simdiden tesekkürler.
    Deniz Wollens

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Burası Sakarya'nın Pamukova ilçesinin Kemaliye Köyünde Yıldırım Alabalık.
      Rica ederim :)

      Sil