13 Kasım 2013 Çarşamba

SİYAH, SARI VE LEOPAR


Dolabımın en sevdiğim parçalarından olan siyah kolsuz elbisemi bu kez sarılarla renklendirdim. Siyah üzerine sarı bir kolye ve kemer, üzerine de leopar bir şal… Kombinin asıl çıkış noktası ise Sammy Dress’in güzel hediyesi sarı kolyeydi… Taba çanta da yine oradan, rengine ve modeline bayıldım. Fiyatları oldukça uygun, gelen ürünler de oldukça kaliteli, siz de bir ziyaret edin derim ;)





elbise ve ayakkabı-zara / kemer-koton / kolye ve çanta-sammy dress

18 yorum:

  1. Ya bu çantadan ben de mi alsam diye epey düşündüm. Resimlere güvenememiştim. Sizin fotoğrafları görünce sanırım alacağım. İçinde de küçük çantası var mı? Bazısında oluyor sanırım. iyi günler...

    YanıtlaSil
  2. Küçük çanta değil de ortada fermuarlı bir gözü var. Ben çok begendim ;)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. sarı harika... bu kolyeden bende istiyorum:) umarım sitede vardır

    YanıtlaSil
  4. bu siteyi hiç duymamıştım. fiyatlar çok iyi gerçekten. bu model çantalara ben de çok baktım bir ara. şimdi yine aklım çelindi bak ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana gelen ürünler güzeldi, tavsiye ederim ;)

      Sil
  5. gene harikasın hele sarıyla siyah uyumuna gerçekten bayıldım

    YanıtlaSil
  6. merhaba çok güzel görünüyor çanta ve kolye.Güle güle kullanın :) ne kadar sürede geldi ve gönderim ücreti ne kadardı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Teşekkür ederim. Kargonun gelişi yaklaşık bir ay sürdü ama bu yaşadığınız şehirle de alakalı. Sammy Dress benim sponsorlarımdan o yüzden herhangi bir ücret ödemedim. Kargo ücreti seçtiğiniz ürünün gramajıyla belirleniyor, ürünü sepetinize eklediğinizde kargo ücreti dökümünü ayrıntılı görebilirsiniz.

      Sil
  7. Fundacım çok şık olmuşsun maşallah deyim :) Kolyene bayıldım, ..
    yalnız bu ayakkabıları çok görüyorum, nasıl rahat ediyorsunuz, parmaklar bile görünüyor neredeyse..Zor yürünür gibi..
    Yani çocukla böyle şıkır şıkır giyinebilne alkışşş :D
    ben eşim yanımdayken bile giyemiyorum topuklu ayakkabıları, çünkü Çınar yine beni istiyor.. Demiyorki annem bugün pek bi şık olmuş bozmayım üstünü başını batırmayım demiyor :) sevgiler size..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :)
      Ayakkabılar o kadar da rahatsız değil aslında ama sadece eşim yanımdayken giyebiliyorum tabi ki :) Yoksa Arman'a yetişmem mümkün değil. Babası olduğunda ben rahatım o konuda, ikisi iyi anlaşıyorlar ;)
      Bizden de sevgiler...

      Sil
  8. çok şık olmuşsun canım,sarı-siyaha bayılırım zaten...

    YanıtlaSil
  9. Öncelikle çok şık olmuşsunuz. Hemen sammy dressi ziyaret ettim ancak birkaç soru belirdi kafamda. Daha önce hiç yurtdışı kanaklı bir siteden alışveriş yapmadım, ödeme kısmını nasıl yapıyorsunuz acaba? Bir de gönderim ücreti vergisi vs bakılırsa ne kadar oluyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Sammy dress benim sponsorlarımdan o yüzden herhangi bir ücret ödemedim. Kargo ücreti seçtiğiniz ürünün gramajıyla belirleniyor, ürünü sepetinize eklediğinizde hesap dökümünü ayrıntılı görebilirsiniz.

      Sil
  10. Çapraz askısı var mı öğrenebilir miyim cok beğendimmmmm :)

    YanıtlaSil
  11. Ödemeyi nasıl yapıyoruz o kısmı anlamadım bilgilendirir misiniz sizinki khaki mi brown mu hangi renk ve size cok yakışmış :)

    YanıtlaSil