25 Temmuz 2011 Pazartesi

YENİDEN ADANA’DA , BİR HAFTA SONU

Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba… Ben geldim aslında buralardayım ama Adana’daki aşırı sıcaklar pek nefes aldırmıyor. Gece ve gündüz her anımız klimalı ortamlarda geçiyor. Aklımda da dikmek istediğim bir sürü şey var ama maalesef kendimde o gücü bulup da başlayamıyorum bir türlü. Onun haricinde Cumartesi günü Adana’nın Yumurtalık ilçesini merak ederek o tarafa doğru gittik. Kumunun güzel olduğunu duymuştuk belki denize de gireriz diye hazırlıklı gitmiştik. Fakat tam bir hayal kırıklığı. Ortam kötü, seviye çok düşük (bilmem anlatabildim mi?) biraz gezindik, iyi bir yer bulabilme ümidiyle fakat maalesef, zaten küçük bir yer. Giderken hiç olmazsa bir balık yer döneriz demiştik ama onu bile unutup aynı hızla geri döndük Adana’ya:)


Yumurtalık ‘tan…


Pazar günü de güzel bir manzara eşliğinde brunch keyfi…


Onun haricinde Ayşe Kulin’in Hüzün’ünü de okumuş bulunmaktayım. İlk kitabı olan Hayat’ın devamı şeklinde yazılmış, güzel bir kitaptı. Şimdilerde de Elif Şafak’ın Siyah Süt’ünü okuyorum.
Arayı fazla açmadan yeniden görüşmek dileğiyle, sizlere de kocaman sevgilerimi gönderiyorum..

4 yorum:

  1. siyah sütü okumuştum. Hele o içsesler yok mu, bayılmıştım. :)

    YanıtlaSil
  2. sıcak falan bahane tatil sonrası sendrom bu :) hep orda kalmak isteyip gerçek hayata dönememe durumları ;)
    Tatlım mersinde narlıkuyu diye bir yer var orada balık yemenizi(yemek yediğiniz yerde de denize girebilirsiniz)ama ben denize girmek için kalmayacaksanız Lamos ve Sebaste otellerinin günübirlik plajlarını kullanmanızı öneririm.

    YanıtlaSil
  3. Swotpisces: Ben de bitirmek üzereyim canım ama o iç sesler baymaya başladı beni :))

    *!*vanilya's: Ah canımm haklısın aslında :) Tespitin çok doğru, böylelikle gün yüzüne de çıkmış oldu :) Önerilerin için de çok teşekkür ederim tatlım benim ;)

    YanıtlaSil
  4. Canım ne güzel bir blog burası çok sevdim sanırım 200 izleyicinim,sevgiler.

    YanıtlaSil