9 Mayıs 2011 Pazartesi

CUMARTESİ VE PAZAR

Cumartesi günü balkonumuzda ilk kahvaltımızı yaptık nihayet. Kahvaltı keyfini zaten çok çok severim, hele de bahçede, balkonda olursa bayılırım. Bu kahvaltı da bizim için güne güzel bir başlangıç oldu :)


Sonrasında dışarıda bolca gezmelerden sonra yorulmuş halde ben..




Daha sonrasında beklediğimiz bir film vardı, gösterime yeni giren fakat Cinebonus’a gelmemişti. Pizza House'da bir yemek molası verdik. Yine tercihimi Teriyaki soslu tavuk’tan yana kullandım. Denemek isterseniz eğer yağsız olmasını söyleyin yoksa baya yağlı yapıyorlar :) Bir de tatlı konusuna geldik, geçenlerde Mekilacığım bahsetmişti Adana’da waffle yapan bir yerden ama ben Adana’da hiç waffle yememiştim. O kadar bahsi geçtikten sonra Pizza House’taki waffle denedim. Kapalı olarak yaptıklarından içindekiler pek görünmemiş ama gayet güzeldi, tavsiye edebilirim. 


Pazar gününe gelince, yine aynen balkonda sevgili eşimin hazırladığı güzel bir kahvaltıyla güne başladık. Sonrasında biraz çay keyfinden sonra dışarıya çıktık. Bir televizyon alma fikrimiz vardı, birkaç model arasında kararsızlık yaşadıktan sonra Samsung 40” Led Tv’de karar kıldık ve de aldık gitti. O kadar gezmeden sonra yorulduk ve barajın kıyısında bir yere gitmeye karar verdik. Çatalhan Barajı’nı bilenleriniz vardır, orada bir sürü mekan denedik aslında, her kahvaltıya, yemeğe gittiğimizde farklı bir yer denedik belki daha iyidir diye ama ben hala gönül rahatlığıyla bir şeyler yiyip oturabileceğimiz bir yer bulamadım. Biraz temizlikten ve müşteri memnuniyetinden bihaber işletmeler maalesef. Bu kez de Prestij Cafe’ye gittik, bu kez sadece dondurma yedim, mekan güzel ama yemekleri nasıldır bilemiyorum. Tavsiyeleriniz olursa beklerim.. 

Ve yeni diktiğim elbisemi de o gün giydim :) 





Bu hafta sonu bizde böyleydi, umarım sizin de güzel geçmiştir. Hepinize güzel bir hafta diliyorum.
Sevgilerimle...

15 yorum:

  1. Elbise üzerinde daha da güzel gözüküyor canım,artık İstanbul'a da bahar gelsin :((

    YanıtlaSil
  2. Canım benim çok teşekkür ederim, burası dün çok sıcaktı ama yanılmıyorsam Marmara bölgesinde mayıs ayı da soğuk geçecekmiş ..

    YanıtlaSil
  3. canım beniiim elbise gerçekten çok şık olmuş çok cici olmuşsun, waffle ı denemene çok sevindim =) bu arada pazar günü ben de dışarıdaydım ama baraj taraflarında değil, belki bir gün bir yerde karşılaşırız =)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim canım, inşallah bir gün bir yerlerde karşılaşırız..

    YanıtlaSil
  5. çok yakışmış taşıyan güzel olunca

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim, çok incesiniz..

    YanıtlaSil
  7. gayet güzel olmuş maş. bu arada Eskişehir'e geldiğinizde haberim olsaydı ağırlardım sizi ben şuan eskişehirde öğretmenlik yapıyorum buralara tekrar yolunuz düşerse beklerim

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkür ederim canım, çok naziksin. İnşallah bir gün görüşürüz, sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  9. Çoraplarına ve ve diktiğin o güzel elbiseye bayıldım.Sevgiler;

    YanıtlaSil
  10. Elbisene bayıldım :) Ellerine sağlık,iyi günlerde giymeni dilerim

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Aycan: Canım, teşekkür ederim ..

    SEDA: Çok teşekkür ederim :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  12. Harika bir haftasonu olmuş :)
    Elbisen de çok cici!!

    Güzel günlerde kullan inşaAllah.

    Kalbi selamlarımla

    YanıtlaSil
  13. Çok teşekkür ederim.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  14. tesadüfen buldum bloğunuzu ve Adanalı birisi olduğunuzu okuyunca çok sevindim bir Adanalı olarak :) Ne güzel dikiş bilmeniz :) mutfaktaki marifetlerinizde takdire şayan yani
    Sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun oldum ben de, teşekkür ederim.
      Sevgiler...

      Sil