22 Şubat 2011 Salı

SAKS MAVİ ÇORAP, TRİKO ELBİSE VE AKŞAM YEMEĞİ

Hafta sonu gezmelere çıktığımızda buldum bu triko elbiseyi ve görür görmez aldım. Hem de çok uygun bir fiyata. Hatta farklı bir rengini daha aldım. Bu kış elbise modasını fazlasıyla tutanlardanım bende. Burada havanın birazcıkk soğuk olması nedeniyle biraz kalın mavi bir de çorap aldım. Diğer detaylar fotoğrafta.. 



Akşam yemeğimize gelince Ankara’da beğendiğimiz ve her gelişimizde ziyaret ettiğimiz yerlerden biridir ‘Kesman Ciğer’. Yemeklerin ve servisin kalitesiyle, güler yüzlü hizmetiyle bence 10 numara bir mekan. Çöp şişi ve ciğer şişi yumuşacık nefis bir ızgara tadı ile harika, benden tavsiye. Yemek sonrası sınırsız çay, bir de yediğim en güzel irmik helvasıyla yapılmış ve aldığınız ilk kaşıkla ortasından akan vanilyalı dondurmasıyla oluşan 'dondurmalı irmik tatlısını' denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Ve daha artılarıyla işte Kesman Sofrası :)


Akşam Kent Park’a da bir uğradık, farklı ve güzel bir yapısı var. Ayrıca dünyaca ünlü 53 kişinin yer aldığı, 4 Boyutlu Balmumu Heykel Müzesi vardı. Fotoğraf makinemizi unuttuğumuzdan girmedik ama çok merak ettim, gittiğimizde detaylı anlatırım.



 Soğuk bir günden, sıcacık sevgilerimle...

3 yorum:

  1. Fundacım ankarada mutlaka Tavacı Recep Usta ya gidip orada yemek yemelisin üzerine de dibek kahvesi içmelisin laf aramızda sırf dibek kahvesi için gittim ben oraya yeri Emekte
    8. Cadde de.Park vadi de de varmış bir şubesi aklında olsun.sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Canımmm çok mersiii, güzel bir fikir gerçekten. Bunu da bir not olarak yazdım, seni de çok öptüm, sarıldım :))

    YanıtlaSil
  3. Kesman ciğer süperdir, buyrun bu da benim Kesman postum:)

    http://ebrueliacik.blogspot.com/2013/01/bir-kebap-vakas-kesman-ciger.html

    YanıtlaSil