18 Kasım 2013 Pazartesi

SÜTLÜ KAHVE TONLARI


Havaların serinlemesiyle birlikte artık kışlıklar dolaptaki yerini aldı. Kış dolabında malum siyahlar her zaman baş köşede… Leopar detaylı siyah elbisem de dolabımdaki siyah elbiselerim arasındaki favorilerimden, bu defa onu tercih ettim, sütlü kahve tonlarıyla…



Bu aralar çantalara takmış durumdayım, bu defaki de Oasap’tan… Rengi beklediğimden de güzel ve oldukça kullanışlı.



elbise-bershka(eski) / hırka-batik / çanta-oasap / ayakkabı-deichmann / kolye-koton / gözlük-accessorize

4 yorum:

  1. Funda Abla, merabaa :) Bu aralar daha sık post yayınlıyorsun, seviniyorum :))
    Çanta çok güzelmiş, kalbimi çaldı diyebilirim, güle güle kullan; eskitemeden yenilerini al inşallah :))
    Oasaptan alışveriş yapmak istiyorum ama yurt dışı alışverişlerim ebayla sınırlı ve elime ulaşmayan iki siparişten ibaret malesef :( Sen free shipping mi yoksa express mi alıyorsun onu merak ettim, yani belki de benimkileri PTT getirmemiştir.. Kaç günde geliyor siparişlerin bi de onu merak ediyorum, ben de Adana'da oturuyorum, Özal tarafında :))
    Cevabın benim için çok çok önemli, merakla bekliyorum :)
    Kendine çok iyi bak, Arminto'yu benim için kocaman öp :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :)
      Teşekkür ederim öncelikle. Oasap benim sponsorlarımdan biri, bu yüzden kargo dahil herhangi bir ücret ödemedim ben. Kargo da 16 günde elime ulaştı. Bu benim ilk siparişimdi ama gelen ürünü çok beğendim, çok kaliteli bir çanta. Ben oldukça memnun kaldım, tavsiye ederim canım.
      Armintoyu da zevkle öperim, bizden de sevgiler ;)

      Sil
  2. Merhaba abla. cok begendım senı cok hoş olmussun :) zevkle takıp edıyorum ama acıkcası ben bu ara senden dekorasyon postu beklıyordum.. bu arada gozum Arminto yu da arar oldu :) sevgıler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Teşekkür ederim Kemal. Aslında yapmak istediğim çok şey var fakat bu yıl tayin durumumuz olduğundan askıya aldım. Arman'lı bir post geldi bile ;)
      Sevgiler..

      Sil