26 Mart 2013 Salı

BORDO SİYAH


Bordo çok kullandığım renklerden biri değil ama hem sevdiğim hem de kendime yakıştırdığım bir renk. Özellikle klasik parçalar birleştirildiğinde, bazen siyah kadar da asil durabiliyor. Bir de benim kullandığım gibi günlük tarzdaki parçalarla da çok yakıştığını düşünüyorum.



İnce triko, önü dantelli kazağımı Topshop’tan almıştım birkaç yıl önce, Zara siyah eteğimi çok seviyorum zaten, kumaşı uygun olduğundan yaz-kış giyilebilen parçalar arasında. Bordo sırt çantamsa taa lise yıllarımda aldığım ve çok da severek kullandığım bir çantaydı. Bana kalsa çoktan elden çıkarmıştım ama annem atmaya kıyamayanlardandır bu da çoğu zaman işime yarıyor aslında. Malum sırt çanta modası bu yıl geri döndü, son gidişimde baktım ki dolapta bekliyor, ben de topladım eskilerimi geldim. Bu sezonun bordo modasına açılışı da yaptım ;)

9 yorum:

  1. Renklerin uyumu çok hoş :)

    YanıtlaSil
  2. Kısaca bordo siyahın asaleti

    YanıtlaSil
  3. Çok güzelsin bayılıyorum sana ne giysen çok yakışıyor .Eşinle oğluşunla bir ömür boyu mutluluk diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. ya birgün bir yerde karşılaşacağız seninle hadi hayırlısı.leman kültüre 2 kez gittim ilkinde erdener abinin tavuğu isimli yemeği yedim, güzel ve doyurucu idi. fakat 2. sinde hamburger istedim hamburger devasa ve eti kokuyordu yiyemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Ankara Tavası yedim hiç alakası yoktu, bu tarz yemekleri yerinde yemek lazım galiba, hamburgeri de hamburgercide mesela. Bir dahakine kendi yemeklerinden denemeyi düşünüyorum ben de ;)

      Sil
  5. canim her zamanki kimi cok guzelsin,ben sana Azerbaycandan yaziram,her gun inan ki blogundayim cok guzel ve hos bir kizsin,oglun da cok tatli,bu arada ismim Sona,opdum

    YanıtlaSil