28 Mart 2013 Perşembe

ANTRASİT JİLE ELBİSE


Bu elbiseyi 2008 yılında, mutluluktan havalarda gezdiğim günlerden birinde, beni istemeye gelecekleri akşam, giymek için almıştım. Tecrübesizlikten sanırım, ilk zamanlar bu konularda pek bilgisi olmuyor insanın ya da benim öyle oldu sadece :) Yeni bir şey almayı bile düşünmemiştim hiç, eşimin ısrarı üzerine bir bakalım madem dedim, o da ilk olarak baktığım yerden, Zara’dan, bulduğum en üsturuplu şeyleri almıştım :) Bir jile, içine de hakim yaka beyaz bir gömlek… Şimdiki aklım olsa, bu kadar önemli bir gün için, alışverişe bir hafta önceden başlardım herhalde :) Bu işlerin içine girdikten sonra öğreniyor insan, birbirinden güzel, bir o kadar da ilginç evlilik adetlerini. O güzel günlerin anısından sanırım, hala çok seviyorum bu elbisemi.
Hafta sonu bir doğum gününe davetliydik, ben de uzun zamandır giymediğim bu elbisemi giydim, bu defa beyaz şifon gömleğimle.




12 yorum:

  1. cok guzel olmus canim,sana her sey yakisir zaten

    YanıtlaSil
  2. merhaba ben 23 yaşındayım ve sizi hayranlıkla takip ediyorum. süpersiniz ;)

    YanıtlaSil
  3. gayet şıksınız siyahın asaleti bu olmalı ben blog dünyasında yeniyim bende sizi bloguma beklerim: ) esraninkaleminden.blogcu.com

    YanıtlaSil
  4. çok cici bir elbise, anısı da çok hoş bence... :)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel,çok şık,çok zarif...bayıldım:)sizede çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
  6. gayet guzel...hatta konsepte gore harika bile sayilir.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba

    Elbisede çantada çok hoş. çanta nerden sorabilir miyim? birde ben yazlık tunik elbise dikmek istiyorum ne tavsiye edersiniz kumaş olarak?

    Merve

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba

      Teşekkür ederim. Çanta sosyete pazarından. Penye, jarse tarzı esnek kumaşlar yazın rahat olur.

      Sil