6 Haziran 2011 Pazartesi

BU HAFTA SONU

Bu hafta sonu Tarsus’taki Yedi Uyurlar Mağarası ‘nı görmeye gittik. Aslında birkaç arkadaşımdan güzel piknik yerleri olduğunu duyunca hem mağarayı gezeriz hem piknik yaparız diye biraz da hazırlıklı gitmiştik. Adana’ya geldiğimizden beri piknik yapacak güzel bir yer bulamadığımızdan hiç piknik yapmamıştık onun özlemiyle düştük yollara.. Nasıl diye merak ederseniz görülmeye değer hiçbir şey yok. Son derece bakımsız bir mağaradan ibaret. Kapıda bey amca oturmuş para topluyor ama orada, ne olduğuna dair mağaranın çevresinde bir satır yazı dahi yok. Piknik yerlerine gelince aynı rezillikte ve bakımsızlıkta. Bu yüzden herkesten duyduğumuz “güzel” yorumlarına pek kulak asmamaya karar vermeliyim artık :) neyse biraz daha dolaştıktan sonra güzel bir ağaç altında bir bank bulabildik nihayet. Birazcık ön hazırlıktan sonra piknik yerimizi de güzelleştirdik mecburen. Sonrasında güzel eğlendik ama 2 kişilik pikniğimizde :) işte birkaç fotoğraf..






Hafta sonu bir de gitmemiz gereken bir düğün vardı. Oradan da birkaç fotoğraf..



Bizim hafta sonumuz böyleydi, umarım sizlerin hafta sonunuz daha da iyi geçmiştir. Hepinize güzel bir hafta diliyorum. Sevgilerimle..

6 yorum:

  1. İyi haftalar olsun, bizim hafta sonumuzda piknikte geçti :) ama yerimiz güzeldi. Adanada bir buluşma düzenlesek olmaz mı

    YanıtlaSil
  2. İyi haftalar tatlım,düğün kombinin şahaneymiş bu arada,çok hoş...

    YanıtlaSil
  3. saçlarını bence daha sık açık kullanmalısın düğünde ki haliyle.Elbisen çok yakışmış

    YanıtlaSil
  4. ♥pemb€sinti♥: Çok da güzel olur canım, yalnız ben cuma gününden sonra 20-25 gün kadar şehir dışında olacağım. Nasıl yapalım ?

    Aktuelmoda: Teşekkür ederim tatlım :)

    *!*vanilya's: Canım çok teşekkür ederim, haklısın gerçekten buradaki sıcaklarda saçlarım fön falan tutmuyor, topla-çık fazla alışmışım galiba :)

    YanıtlaSil
  5. Döndüğün zaman yaparız ozaman, yapalımda hayırlısı ile ne zaman olursa olsun. Yeter ki karar verelim.

    YanıtlaSil
  6. Tamam o zaman döndüğümde tekrar konuşuruz ;)

    YanıtlaSil