30 Mayıs 2011 Pazartesi

HAFTA SONU VE 2 YENİ FİLM

Bu hafta sonu sevgili eşimin kısa süreli görevleri nedeniyle, biraz da yağmurun etkisiyle hafta sonumuz biraz baltalandı diyebilirim. Ama yine de arta kalan vakitlerimizi iyi değerlendirmeye çalıştık. Bu araya 2 tane de film sığdırdık. Cuma akşamı Ödünç Sevgili'yi, Pazar günü Karayip Korsanları’ nı izledik.


Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde
Oldukça başarılı bir film diyebilirim. Aksiyon, komedi, macera seven herkes izlemeli bence. 3D'nin etkisiyle de harika bir görsellik vardı. Bir de alt yazılı olmasa daha da iyi olacaktı aslında. Film ikinci yarıdan itibaren daha da güzelleşti, en beğendiğim sahneyse deniz kızlarının olduğu sahneydi, gerçekten çok etkileyiciydi, mutlaka görmelisiniz.


Ödünç sevgili
Beklentileri üst seviyede tutmayıp, romantik komedi tarzında filmleri sevenler için sıradan, izlenilebilir bir film diyebilirim. Gitmeyi düşünenler varsa belki bir fikir olabilir. 



Bu da küçük bir fiyonk kondurduğum kolyem ve en sevdiğim pantolonlarımdan biriyle ben. Böylece biraz yağmurlu, biraz da gezmeli, tozmalı, güzel bir hafta sonunu daha geride bıraktık. Hepinize güzel bir hafta diliyorum..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder