6 Mayıs 2011 Cuma

ÇİÇEK DESENLİ ELBİSE

Bu kumaş annemin bana yeni aldığı bir sürü kumaştan sadece bir tanesiydi. Modelini severek giydiğim yazlık bir elbisenin kalıbından çıkardım. Sadece yaka kısmına iki kat fırfır ekledim. Dün biçmiştim, bugün diktim, yarın da hava güzel olursa inşallah giyerim :)


9 yorum:

  1. baya zamandır içimde olan dikiş aşkı (ben 3-4 yaşındayken daha annemin kumaş tebeşirleriyle cizgiler cizer kendi kendime keserdim) bu sene coştu ve sonunda evdeki makinayı kullanmayı öğrendim. şimdilik deneme olsun diye bir yastık diktim düz, bugün kırkyama için kumaş aldım, yastık denicem, becerirsem yatak örtüsüne başlicam filan. ancak benim asıl istediğim begendiğim kalıplı elbise ve tshırtlerin kalıplarını cıkarabilip kendimce biraz modifiye ederek yeni seyler yapmak. kalıp nasıl cıkarıyorsun acaba kabaca bir fikir verecek şekilde bahsedebilir misin? :) gözüm korkmazsa daha da araştırıp denerim :)

    elbise harika olmuş bu arada, güle güle giy :)

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle teşekkür ederim canım, dikiş işi fazlasıyla pratik isteyen bir iş. Ben de deneye yanıla bu hale getirdim diyebilirim. Sana burda dergisinden kalıp çıkarma hakkında bir yazı göndereyim, umarım sana yardımcı olur. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık canım.nekadar cici olmuş.iyi ğünlerde ğiy...

    YanıtlaSil
  4. Kumaşı çok güzelmiş canım,modelde çok hoş olmuş,güle güle giy.Bu aralar kafamda benim de dikmeyi planladığım bir sürü şey var ama işlerden bir türlü fırsat bulamıyorum.Bak şimdi bu m odel bişi de kafama koydum..

    YanıtlaSil
  5. Çok cici ve tam mevsime uygun olmuş ellerine sağlık canım güzel günlerde giy.

    YanıtlaSil
  6. canım ellerine sağlık, giydiğinde de fotoğrafını yayınlarsan nasıl görünüyormuş merakımız gitmiş olur, güle güle giy =)

    YanıtlaSil
  7. halime: Canım, çok teşekkür ederim..

    Aktuelmoda: Çok teşekkür ederim tatlım..

    çeşnici Handan: Teşekkür ederim canım..

    Mekila: Canım çok teşekkür ederim, fotoları attım bile ;)

    YanıtlaSil
  8. gayet başarılı bir cici elbise olmuş, elinize sağlık. :)

    YanıtlaSil