29 Mart 2011 Salı

BU HAFTA SONU, SOSYETE PAZARI VE YENİ KAKTÜSLERİM

Nihayet bloglarımızın ve de havalarımızın iyileşmesiyle geçen güzel hafta sonumuzun fotolarını sizlerle paylaşabiliyorum. Adana’nın sosyete pazarını biraz küçük ve de karışık buluyorum. Fazla güzel şeyler de getirmiyorlar. Ama yine de ara ara ziyaret etmeden edemiyorum. Bu hafta sonu da biraz gezildi, illa ki ufak tefek de olsa bir şeyler alınmadan çıkılmadı. 


Tek beğendiğim tezgahtı burası. Yazlık bir iki parça aldım.




Malum hala tek olmayı sürdüren avm’mizde de birazcık gezdik eğlendik :) Bu kadar gülmemize neden olan şey fotoğrafın üst kısmında da görebileceğiniz oldukça farklı bir çiçek türü. Farklı farklı yorumlar katıp güldük geçtik işte :)



Ve bahçe reyonunda bu kadar dolaştıktan sonra bu kaktüsleri ve bu saksıları aldık. 



Hemen transferleri yapıldı ve işte kaktüslerimizin yeni yerleri ..


Ve son olarak birkaç kare ile ben...




Kocaman sevgilerimle...

5 yorum:

  1. ben o pazarın çok yakınında oturuyorum:)ama artık bişi bulamıyorum diye gitmiyorum.ayda bir gitmek yetiyo sanki.bize yeni pazarlar lazım.bi de ankara'dan sonra bu pazarlar beni kesmez oldu tatlım:)

    buarada çiçeklerinde saksında çok ciciymiş

    YanıtlaSil
  2. funda hep gül inşallah böyle :) pazarlara bayılıyorum ama son birkaç senedir hiiiiç gidemiyorum. yıllarca istanbul'da beşiktaş pazarına gittim ve her gidişte aynen dediğin gibi ufak tefek de olsa birkaç parça bişey aldım :) şimdi gene çekti canım ...

    YanıtlaSil
  3. Cingifilli: Bence de canım, ayda bir gitmek yetiyor oraya. Sıhiye pazarına gidemedim aklım kaldı, 2 hafta sonra tekrar Ankara'ya gidiyorum o zaman inşallah uğrıycam.
    Teşekkür ederim tatlım, sevgilerle..

    Ece: Teşekkür ederim canımmm, pazarların yeri bir başka ama dimi :)

    YanıtlaSil
  4. Canım konuyla alakasız ama birşey söyleyeceğim, kesin daha önceden de duymuşsundur ama ben seni "Şahika Koçarslanlı"ya yani "Binnur Kaya"ya çok benzetiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Evet canım daha öncede birkaç kez duymuştum :)) Neyse ki çok da severim kendisini ;)

    YanıtlaSil