21 Şubat 2011 Pazartesi

ANKARA’DAN YAZIYORUM

Cumartesi sabahı sevgili eşimle birlikte ve bolca hazırlanmış valiz takviyemizle yola koyulduk. Adana’dan güzel bir havayla çıkıp, Ankara’ya yaklaştıkça soğuyan hava kendini çok net hissettirdi. 100 km kala 3 dereceye düşen sıcaklıkla bu yıl ilk kez kar göstergemizi de görmüş olduk. Her zamanki gibi çokça keyifli, cipsli çerezli, şarkılı türkülü, eğlenceli bir yolculuktu. 




Tabii ki aralarda fotoğraf ve çay molalarıyla öğleden sonra saat 3 gibi Ankara’ya geldik ve Anıtkabir manzaralı odamıza yerleştik. 




Bir yemek molası akabinde 2-3 alışveriş merkezi gezildi ve bolca alışveriş yapıldı. Ankara’nın en sevdiğim yönü outlet alışveriş merkezlerinin bolluğu :) Ve fiyatları Adana’yla karşılaştırdığımda yarı yarıya bir fark var diyebilirim. Çeşit bolluğu da cabası. 



Bugün itibariyle güneş biraz daha yüzünü gösterecek bize sanırım ve şimdilik Ankara’dan notlar bu kadar.. Kocaman sevgilerimle..


14 yorum:

  1. canım ne güzel.bende 2hafta önce gitmiştim fiyatlar adana ile kıyaslanmaz bile.acity'ye kentpark'ta rosmann a muhakkak uğra derim.perşembe günü orda olursan sıhhiye pazarınada git olurmu:))öpüyorum bol gezmeler diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Canım benim ya süpersin, çok faydalı bir yorum :) Acity, optimum, koray, kızılay hafta sonu halledildi :)Söylediklerini de hemen değerlendiricem tatlım. Ankara'dan sevgiler sana..

    YanıtlaSil
  3. biraz uzak ama forum ankaraya da uğramamazlık etmeyin. Mango outleti süper, ayrıca inci outletinde de yanılmıyorsam pazar günleri çok fazla indirim oluyor:)

    YanıtlaSil
  4. Esracım çok teşekkür ederim öncelikle bu güzel bilgilere :) Forum ankarayı çok merak ediyorum zaten dün nerede olduğunu sorduk bi kaç kişiye, ilk fırsatta ordayım :) Zara outlet göremedim hiç, benim de tek derdim bu ;) Kocaman sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. fundacım blogunu okurken kitap okuyor gibiyim adeta; funda tatilde ankara'da,funda alışverişte,funda kahvaltıda... çok güzel yaa gerçekten süpersin..anlara'da iyi gezmeler canımcım sana,istanbul'da olsan bikaç ucuz kaçış noktası verirdim ama ankara hakkında bi fikrim yok..seni izlemeye devam edicem ;p

    YanıtlaSil
  6. Canım benim asıl sen ne kadar güzel anlatmışsın, çok memnun oldum. İstanbul'a gelmeyi de çok istiyorum, o zaman da senin fikirlerini alıcam tamam mı? öpüyorum, sarıldım kocaman ;)

    YanıtlaSil
  7. otoban fotonu yerim ne derinlik o öyle! Ayrıca her daim böyle gül tatlım benim.

    YanıtlaSil
  8. iyi gezmeler tatlım :)
    paylaşım için teşekkürlerr :)
    yollarr yollarrr :)

    YanıtlaSil
  9. ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ: Merci canımmm benim :) öptüm,sarıldım kocaman :)

    habinos: Teşekkür ederim tatlımm, yollardan sevgileer :)

    YanıtlaSil
  10. hoşgeldin şehrime :) AVM'leri geç geç, en güzeli sosyete pazarı demedi deme :) kocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil
  11. Canımmm hoş bulduk :) Hayy aklınla bin yaşa, zaten pazarları çok severim ama nerededir ki bu sosyete pazarı??

    YanıtlaSil
  12. inan senin en yakın olduğun yerde bile mutlaka vardır ama en güzeli en çeşitlisi sıhhiyedeki, perşembe günleri oluyor bir uğra derim :)

    YanıtlaSil
  13. Çok teşekkür ederim canım, bulmaya çalışıcam bakalım. Öptüm kocaman ;)

    YanıtlaSil
  14. ankarada en güzel yer kızılay , outlet ile dolu :) :)

    YanıtlaSil