14 Ağustos 2014 Perşembe

MEYREM ANA ÇİFTLİĞİ’NDE KAHVALTI


Hafta sonu Ankara’dan gelen arkadaşlarımızın davetiyle Adana’da yeni bir kahvaltı mekanı da keşfetmiş olduk. Uzun zamandır aradığımız kriterlerde diyebilirim. Özellikle çocuktan sonra gideceğimiz mekanda en önem verdiğimiz şey, açık hava ve bahçeli olması. Buranın mekanı da büyük, kahvaltısı da güzel…





Çocuklar için sıcak süt de getirdiler.


Çayı masalara getirmiyorlar, bahçenin bazı yerlerine bu şekilde semaverler koymuşlar, self servis. Sürekli çay taşıma kısmı pek hoş olmuyor, masalara termosla getirilse daha iyi olabilirdi sanki.


Dediğim gibi bahçesi oldukça geniş, çocuklar çok eğlendi.


İnekler, tavuklar, horozlar, tavuskuşları, at ve midilli bile var. Ata ve midilliye binilebiliyor ayrıca...



Test edildi, hamaklar da güzel :)


Öğleye doğru sıcak yordu biraz bizi ama havalar serinlediğinde tekrar gitmek istediğimiz mekanlardan biri oldu burası.

Yeri: Kozan Yolu, Mustafalar Köyü çıkışında ;)

4 yorum:

  1. insan böyle bi yerde enerjisiz, keyifsiz olabilir mi, doğa ile iç içe mekanları ve doğal kahvaltıları seviyorum, çok güzel görünüyor herşey ama malesef Ankara'ya bir hayli uzağız..

    YanıtlaSil
  2. merhaba,
    sizinle bir kez pazarda karşılaştık, blogdan anladığım kadarıyla genelde aynı yerlerde geziyoruz:) adana fazla büyük sayılmaz ..Meryem ana çiftliğine biz de gittik birkaç kez mekan çocuklu aileler için çok güzel amaaaaa pahalı biryer olduğunu söylemeliyim...

    YanıtlaSil
  3. Hiç kimseye tavsiye etmem.kahvaltı geç geliyor. Doyurucu değil. Yiyecekler bırakın organik olmasını bayatlamış halde. Sizinle ilgilenen kimse yok. İlgi alaka yok. Özür yok. Zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar. Hizmet 0 noktasında. Param ile rezil oldum. Uykularım kaçtı. Hakkımı helal etmiyorum.

    YanıtlaSil