22 Eylül 2015 Salı

39. HAFTA


Son hamilelik fotoğraflarım…
İnstagram’dan duyurmuştum, takip edemeyenler müjdeli haberi kaçırmış olabilir :)
19.09.2015’te bebeğimize kavuştuk biz..




elbise-vero moda / yelek-romwe / ayakkabı-zara / çanta-annemin dolabından

16 yorum:

  1. aaa evet ben kaçırmışım, hayırlı olsun bebiş... :)

    YanıtlaSil
  2. hayırlı uğurlu olsun... bir ömür ışığınız olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel bir dilek :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Merhaba Funda abla.İpek ne kadar tatlı olmuş öyle.Bugün ig'da on günlük halini paylaşmışsın.O dudaklara bayıldım bi lokma çok tatlı yaa..Allah nazarlardan saklasın inş..
    Funda abla niyetim seni sık boğaz etmek değil zaten sen müsait olduğunda yazarsın ama ben doğumuma az kaldığı için sabırsızlanıyorum.Rica etsem doğum hikâyeni yazarken birinci doğumla kıyaslarsan zorluk kolaylık ve süre açısından birde hastane çantana neler koyduğunu yazarsan çok sevinirim.Mesela gecelik mi daha rahat pijama mı?Birde o üzerindeki pijamayı-geceliği(tam olarak hangisi olduğunu anlayamadım kusura bakma lütfen) nerden aldın çok güzeldi Funda abla çok beğendim.İpek kucağında hastane de olan bi resim var ya krem rengi sanırım onu soruyorum.
    Lütfen kusuruma bakma benimde ikinci Doğumum olacak ve birinci Doğumum da çok kolay geçti ama neden bilemiyorum çok korkuyorum çok tedirginim.O nedenle senin tecrübelerin benim için çok önemli.Doğumada bir ay gibi bir süre kaldı doğumdan önce yazını okuyamazsam diye endişeleniyorum.Umarım sen yazarın bende okurum ve biraz olsun rahatlarım.(sanki yazını okuyunca biraz daha sakinlesecekmişim gibi geliyor)
    Çok uzattım kusuruma bakma lütfen.Şuan senin benden daha çok anlayışa ihtiyacın var biliyorum ama yine de sen de bana anlayış gösterirsin diye umuyorum...Tekrar kusura bakma:(
    Sevgilerimle Betül..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Betül'cüğüm :)
      Üzerimdeki pijama takımı, Adana'dan Fırat İç Giyim den almıştım online sitesi var mı bilmiyorum. İki doğumumda da pijama takımı kullanmıştım gecelik mi rahat olur onu da bilemiyorum. Hastane çantasını da mail adresin varsa yazarım ;)
      Sana da Allah kolaylık versin, sevgilerimle...

      Sil
    2. Asıl miniklerinle yoğun ilgilendiğin bir dönemde benimde sorularıma yanıt verdiğin için ben teşekkür ederim Funda abla:)
      Mail adresim: betulvergi03@gmail.com
      Tekrar çok teşekkür ederim, sevgilerimle
      Betül

      Sil
    3. Funda abla posta kurumda mailini göremiyorum.Acaba sen mi müsait olmadın yoksa gönderdin ama benim sayfamda mı bi sıkıntı var?Kusura bakma lütfen emin olamadım o nedenle soruyorum...
      Sevgilerimle Betül

      Sil
    4. Bir türlü müsait olamadım Betül'cüğüm, kusura bakma. İnşallah yazmaya çalışacağım ;)
      Sevgilerimle..

      Sil
    5. Önemli olan iyi olmanız Funda abla.Senin tecrübelerine güvendiğim için sabırsızlandım sanırım biraz kusura bakma.Bu aralar ig'da da paylaşımda bulunmuyorsun merak ettim açıkçası. Umarım herşey yolundadır güzel anne :))
      Sevgilerimle Betül

      Sil
  4. en güzell annelerden biri olacaksınız ve kırmızı size çok yakışıyor .

    YanıtlaSil
  5. ah nasıl kaçırmışım inanmıyorummm :( Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün kuzucuk..Bana da beklerim =)*

    YanıtlaSil
  6. Allah analı babalı büyütsün.. Hayırlı evlatlarınız olsun inşallah...

    YanıtlaSil