17 Aralık 2012 Pazartesi

HAFTA SONU: MERSİN GEZİSİ


Bu hafta sonu hava da güzel olunca bir Mersin gezisi yapalım dedik, kahvaltımızı da orada yapmaya karar verince sabah erkenden Mersin’e doğru çıktık yola. Saat dokuz buçukta oradaydık. Kahvaltı yapılabilecek sahilde bir çok mekan var aslında ama bloğumu takip eden arkadaşlardan birinin tavsiyesi üzerine Yasemin Cafe’ye gittik. Gerçekten oldukça nezih ve ferah bir mekan, oldukça da zengin açık büfe kahvaltı menüsü var, servis de güzel, fiyat da uygun diyebilirim. Özetle yolunuz düşerse denemenizi tavsiye ederim ;)




Kahvaltı sonrasında sahilde uzun bir yürüyüş yaptık. Sonrasında ilk hedefimiz Mersin Forum Alışveriş Merkeziydi. Daha önce de birkaç kez gitmiştim ama çok dikkatli gezmemişim herhalde bu defa çok daha hoşuma gitti, özellikle Adana’da olmayan markaları gördüğüme çok sevindim :) O kadar yürüyüp yorulduktan sonra Kahve Dünyası'nda bir mola verip dinlendik, sonrasında biraz da çarşı-pazar gezmesi yaptık. Gezeceğimiz yerleri bitiremezsek gece kalabiliriz diye gitmiştik ama gerek kalmadı, Göksel Tantuni’de de güzel bir akşam yemeği yiyerek Mersin gezimizi tamamladık.

10 yorum:

  1. Mekan süpper görünüyor gerçekten.. bizim buralar buz gibi oldu ama yaaa hiç adil değil..
    Arman beyinde keyfi yerinde görünüyor maşallah:)

    YanıtlaSil
  2. Bir Mersin'li olarak Yasemin kafeyi ben de çok beğeniyorum, Sevgiler...
    ! •• Değerlendiriyorum ve Paylaşıyorum •• !

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,blogunu ilgiyle takip ediorum.suuny baby bebek arabası hakkında yorumunu alabilir miyim?Bende kardeşime almayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Bebek arabamızdan genel anlamda memnunuz. Aşağıdaki linkte biraz bahsetmiştim.

      http://fundaceyhanla.blogspot.com/2012/03/taze-annenin-onerileri.html

      Ama ufak tefek eksiklikleri var tabi ki. Mesela iki parça oluşu bazen dezavantaj, yalnız olduğunuzda kurmak toplamak biraz zor oluyor. Güneşliği de biraz daha uzun olabilirmiş sanki..

      Sil
  4. Çok güzel dimii.Ben Mersin aşığıyım:)

    YanıtlaSil
  5. Sahil fotoğrafını görünce bi burukluk oldu. Aylar öncesine kadar adımladığım, sevdiklerimle dolu güzel şehrim... Arada bir şehirlik mesafe olsada çok özlüyorum...

    YanıtlaSil
  6. Bloğunuzu uzun zamandır ilgi ile izliyorum. Benimde küçük bir kızım var. Arman'la birlikte gezilere gitmeniz çok hoşuma gidiyordu bir o kadar da gözümü korkutuyordu küçük bir bebekle gezmek. Ama gözünü karartıp çıkmak gerekiyormuş. Yoksa zaman geçince hiç cesaret edilmez. Bu arada tavsiye ettiğiniz bebek telsizinden aldım hatta bende bloğumda bahsettim bundan. Teşekkür ederim. Bende beklerim bloğuma. İpekyolu Design

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. İlk aylar bu tarz korkular oluyor ama zamanla her şey onlarla güzelleşiyor :)

      Sil
  7. çok tatlısnız çoook.son fotoğrafınıza bayıldııııımmm.MAŞALLAH...

    YanıtlaSil