20 Kasım 2012 Salı

KREM RENGİ ÖRGÜ KAZAK


Bu sezonun modası olan parçalardan, benim en sevdiğim salaş kazaklar oldu. Kış mevsiminde hem rahat hem de şık olabilmenin en kolay yollarından biri sanki. Çok da yeni bir şey değil aslında hepimizin dolabında bir köşede bekleyen salaş, kalın şişlerle örülmüş birkaç kazak mutlaka vardır. Hatta mevsimi gelmişken, azıcık da örgü biliyorsanız şişleri alıp kazak örme zamanıdır :) Ben kolayına kaçıp hafta sonu alışverişimde iki güzel model buldum. Biri krem rengi örgü, arkası uzun bir model diğeri gri penye tarzı bir kumaştan oldukça bol kesim bir kazak… Krem rengi örgü kazağımı da straplez, siyah mini elbisemle kombinleyerek giydim bile ;)




27 yorum:

  1. çok güzel çok yakışmış bende örüyorum kendime şuan

    YanıtlaSil
  2. Maşallah Fundacım, çok şık olmuşsun.çok beğendim kazağını güle güle giy inş.bu arada botunuda çok beğendim nerden aldığını öğrenebilrmiyim? daha doğrusu ank.varmı acaba, çok kıskandımda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, botlarımı geçtiğimiz yıldı sanırım Adapazarı'ndan almıştım. Ankara'da var mıdır bilemiyorum beğenen arkadaşlarım olmuştu aynı mağazaya baktığımızda da bulamamıştık :)

      Sil
  3. Merhaba funda... Cok guzelsiniz ni giyseniz yakisiyor masaallah diyeyimde nazar deymesin. Kucak dolusu sevgiler almanyadan aylin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Çok teşekkür ederim :)
      Sevgiler benden de...

      Sil
  4. bayılıyorum salaş kazaklara,çok yakışmış cnm

    YanıtlaSil
  5. Dün kazakları paylaştığında hiç bu şekilde kombinleyeceğini düşünmemiştim... Jeans pantalon üzerine giyilir diye düşünürken bugün bu kombini çok beğendim... Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. çok şık.güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  7. hey Funda oralar sıcak galiba donuyorum ben burada Eskişehir'de haberin olsun,bu arada bu renk yakışmış,yazılara hız verdin sağol,görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  8. kazagı nerden aldın acaba cok yakısmıs Allah iyi günlerde giymeni nasip etsin :)

    YanıtlaSil
  9. Kombininiz harika yüzünüzdeki gülümseme hiç eksik olmasın on parmağında on maifet yaptığnğz dikiş örgü dıy giyim harika muhteşemsiniz kazağı nerden aldınız yazarsanız sevinirim modeli harika HÜLYA.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok naziksiniz, teşekkür ederim. Kazağım Zara'dan.

      Sil
  10. slm kazak yakışmış o ayrıda senin şu saçların çook güzel ya ne bakımları yapıyosun hangi şampuanı kullanıyosunda böyle bakımlı görünüyor nolursun püfünü ver lütfen ZEYNEP

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuan kullanmıyorum, saçlarımı defne sabunuyla yıkıyorum, şekillendirici olarak da Elidor kullanıyorum ;)

      Sil
    2. bir özelliği varmı bu sabunun markası ne?zeynep

      Sil
    3. Markası 'Mehmet Aydın Zeytinyağlı Defne Sabunu'. Defne sabununun faydaları saymakla bitmez, biraz araştırma yaptığınızda göreceksiniz. En önemli özelliği doğal olması zaten ;)

      Sil
  11. Gerçekten kombininiz çok hoş olmuş..ben de yukarıdaki arkadaş gibi saçlarınızı merak ettim..topuzunuzu kendiniz mi yaptınız yoksa kuaför çıkışımıydı, çok muntazam görünüyorda. sağlıcakla kalın..Aslı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, saçımı da kendim yapmıştım ;)
      Sevgiler Aslı ..

      Sil
  12. Merhabalar size yorum birakmistim ama sunu cok merak ediyorum tirnak bakiminizi ve yuz bakiminiz hakkinda bizler icin post yapsbilirmisiniz sevgiyle kalin.hulya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda 'güzellik' kategorisinde yazmıştım, oraya bir bakın isterseniz ;)

      Sil
  13. Cok tessekurler .sevgilerle hulya.

    YanıtlaSil