10 Ocak 2011 Pazartesi

HAFTA SONU, YAZ TATİLİ KAMPANYASI VE ‘EYVAH EYVAH 2’


Çokça renkli, biraz güneşli, biraz gezmeli, biraz hareketli, oldukça da eğlenceli bir Cumartesi, bolca uykulu, çaylı, kahveli, gazeteli, akşamında dışarıda yenilen bir yemekle son bulan bir Pazar günü. Totale bakarsak güzel bir hafta sonuydu özetle.
 İlk önce tatil ya da balayı planı olanlara ETS turdan güzel bir kampanya haberim var. Özellikle world kartı olanlara % 35 gibi bir indirim fırsatı var. Ve güzel yanı ödeyeceğiniz fiyata artı olarak % 1 gibi bir şey ödeyip, eğer bir problem olur da gidememe ihtimaliniz olursa son 3 güne kadar iptal etme şansınız var.
Biz de bir ön araştırma için hafta sonu ets’ ye uğradık. Birkaç otel arasında kararsız kaldık ama bu hafta içi kararımızı netleştirip önümüzdeki Cumartesi günü tatil olayını kesinleştirmek fikrimiz. Kervansaray Kundu-Beach Hotel Lara hakkında bir fikri olan ya da gidenleriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca balayı fikri olanlara bizzat balayımızı geçirdiğimiz yer olarak tavsiye edebileceğim bir otel. AMARA DOLCE VİTA . Son tarih 31 Ocak aklınızda olsun.
Eyvah eyvah 2 filmine gelince son zamanlarda izlediğim en güzel, en keyifli Türk filmiydi. Çok eğlenceli ve doğal bir film olmuş. Gitmelisiniz bence..
Bunlarda Cumartesi gününden birkaç kare...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder