2 Ekim 2015 Cuma

İPEK’İMİZE KAVUŞTUK


19 Eylül Cumartesi sabahı saat 02.56’da pembe-beyaz bir küçümen olarak dünyaya geldi kızımız. 39. haftada, normal doğumla, 3.270 gram olarak ve sağlıkla geldi bebeğimiz çok şükür.
İlk olarak İnstagram’dan duyurabildim bu güzel haberi iki arada bir derede. Bloğumu ihmal ettiğimin de farkındayım ama ancak fırsat bulabildim. Gelen maillere, bloğuma, İnstagram’a gelen güzel yorumlarınıza, telefonla mesajla ulaşan herkese çok teşekkür ederim.


*Arman'la İpek'i tanıştırma anı...

Başta Betül ve ikinci doğum detaylarını soranlar için;
Hamileliğimin son üç ayı, yaz aylarına denk geldiğinden sanırım, ilk hamileliğime kıyasla zor bir hamilelik dönemi geçirdim. Eşim yanımda olamadığından, bir de oğlumla ekstra ilgilenmem gerektiğinden fazlasıyla da yorucu geçti diyebilirim.
Doğum kısmına gelince; oğlumda ağrıyla başlamıştı doğum belirtilerim. Bu defa saat 00.30 gibi gelen su oldu ilk belirti, duşumu alıp evden çıkmamız, hastaneye varışımız saat 01.30 falandı. Ağrılarım da yavaş yavaş başladı ve saat 02.56 da İpek’çiğime kavuştum. Hep söylendiği gibi, ikinci doğum daha çabuk ve daha kolay oluyormuş gerçekten. Ve sabah saat 09.00 gibi de hastaneden çıkabileceğimi söylediler.
İkinci çocuk olduğundan, acaba ilki kadar sevebilir miyim diye düşünmeden edemiyordum, hamileliğim boyunca ama o, ilk kucağıma verdikleri anda içime çektiğim koku var ya işte o tüm dünyaya bedeldi… Allah dileyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın..
Tek eksik tarafım eşimdi :( Neyse ki o günün gecesinde 24 saat dolmadan gelebildi ve sadece dokuz gün yanımızda kalabildi…
Eşim bir süre daha yanımızda olamayacak, şimdi iki çocuklu hayatıma alışma ve bu büyülü güzelliği yaşamakla meşgulüm, yeniden görüşebilmek dileğiyle…

23 yorum:

  1. Maşallah Allah uzun ömür nasip etsin

    YanıtlaSil
  2. Funda abla çok teşekkür ederim.Cidden içimi rahatlattın.Rüya gibi ve çok hızlı , çok kolay bir doğum olmuş.Umarım hayatınız da böyle kolay olur.İkinci çocuğu bende sevmeyecekmişim gibi geliyor ama şuan kokusuna ümit bağlamış durumdayım:)
    Tekrar teşekkür ediyorum.Meleklerinle bir ömür boyu sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.Darısı inşaallah başıma...
    Sevgilerimle Betül

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Betül'cüğüm :) Sen de sağlıkla mutlulukla kavuşursun inşallah bebeğine.
      Sevgilerimle...

      Sil
  3. Yaşadığınız zorluklara (eşinizin yanınızda olmaması, evinizden uzakta olmanız vs.) rağmen yaşamın size getirdiklerine karşı davranışlarınıza hayranım. Kuzularınızı eşinizle beraber sağlık ve keyifle büyütmenizi diliyorum.
    Hoş geldin İpek bebek. Bu güzel ailede sevgiyle büyümen dileğiyle,
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel dileklerinize :)
      Sevgilerimle..

      Sil
  4. Gözünüz aydın hoşgelmiş ipek kız. Sağlıklı huzurlu bir ömrü olsun

    YanıtlaSil
  5. gözün aydın allah analı babalı buyutsun mutlu saglıklı gunler gecırın ınsallah..........

    YanıtlaSil
  6. Kuzucuklarını Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, çok güzel görünüyorsunuz :) Mutluluklar dilerim...

    YanıtlaSil
  7. Tatlım Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi:=)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Funda Hanım Öncelikle ipekbebek sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.Benimde Armanla bir oğlum var 12 ocak 2012 doğumlu bende normal doğum yaptım geceden sabaha doğurmuştum sizde normal diye hatırlıyorum.ikinci daha kolay mı oluyor bende hala doğum korkusu var bide ben erken doğum yaptım 34. haftada o yüzden istemeden normal doğum yaptım. ikinciyi 3 saatte doğum yapmışsınız ne güzel ...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazdığım gibi, ikinci çok daha çabuk oldu. Zor bir süreç ama sonrası çok hızlı toparlanıyorsunuz. Normalden şaşmayın;)
      Güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederim :)
      Sevgilerimle..

      Sil
  9. Allah mutluluğunuzu daim etsin.. Güzel günlerinin görmeyi nasip etsin...Ay çok sevindim yaaa.....

    YanıtlaSil
  10. Hayırlı olsun Allah çok mutlu sağlıklı uzun bir ömür versin inş!!

    YanıtlaSil
  11. Analı babalı büyüsün prenses.uykularımda onun olsun :)

    YanıtlaSil