10 Eylül 2012 Pazartesi

BU HAFTA SONU


Bu hafta sonu yine eşimin yoğun işleri sebebiyle pek fazla gezemedik (ne zaman rahatlayacak henüz onu da bilmiyorum, yaz bitti biz hala tatil yüzü göremedik  bu yıl :) Totale vuracak olursam, bir sosyete pazarı, bir alış veriş merkezi, market ve pazar alışverişi ve günün yorgunluklarıyla iki akşam yemeğiyle geçti. Cumartesi’ye ait bir tek fotoğraf yok ama Pazar günü ben böyleydim. Sıcakların azıcık, minicik hafiflemesiyle özlediğim taytlarıma geri döndüm. Valizimsi çantam da Arman’cığımla ortak çantamız bu aralar.


Yemeğe gittiğimizde menüde, daha önce bu yazımda tarifini verdiğim, Tabule salatasını gördüm ve denedim. Benim tarifimden farklı olarak nohut yerine fındık parçalarıyla yapılmıştı, bol nar ekşili ve kızartılmış hellim peynirli… Ben çok beğendim, kısır tarzı salataseverler denemenizi tavsiye ederim. Hellim peynirli Tabule Salatası-M1 Avm (Aresto)

9 yorum:

  1. kımse sıze dogum yapmıs demz masallah 18lık kızlar gıbısınız:)

    YanıtlaSil
  2. maşallah fundacığım yine çok şıksın.umarım her günün güzel ve sevdiklerinle beraber geçsin sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok naziksin canım, teşekkür ederim.
      Sevgiler...

      Sil
  3. Canım benim maşallah çok şık ve çok güzelsin her zamanki gibi :) afiyet olsun. Tarifi en kısa zamanda deneyeceğim :) sevgiler Arman'ı da seni de öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim, biz de öpüyoruz..

      Sil
  4. merhabalar nette gezinirken bir haberde sizin fotonuzu kullandıklarını gördüm sosyete pazarlarıyla ilgili bir yazıydı belki görmek istersiniz die haberdar etmek istedim
    http://www.ankayasam.com/lara-sosyete-pazari-turistlerin-akinina-ugradi.html

    YanıtlaSil